Secrets d’un trencaclosques. La Barcelona de les joguines | Activitat familiar | Arxiu Municipal de Barcelona | 15 abril



Voleu descobrir els secrets històrics de Barcelona entre els documents de l’Arxiu del Districte de Sarrià-Sant Gervasi?

L’Arxiu Municipal de Barcelona organitza l’activitat “Secrets d’un trencaclosques. La Barcelona de les joguines”, plantejada com una oportunitat per conèixer, a través del patrimoni documental que conserven els Arxius Municipals de Districte, una part de la història de la ciutat vinculada a la fabricació de joguines. Us conviden a investigar en família les petites històries que s’amaguen entre fotografies, plànols, manuscrits i dibuixos per imaginar i crear possibles escenaris on el joc i els infants esdevinguin protagonistes.

Aquesta activitat, dirigida a famílies amb nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, permetrà, a partir del joc, crear una sèrie de relats que els participants materialitzaran a través de la seva creativitat i la tècnica del collage.

Dia i hora: Dissabte 15 d’abril, de 17 a 20 h
Lloc: Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi (C. Eduardo Conde, 22-42)

Inscripcions: arxcap_comunicacio@bcn.cat tot indicant el nom i cognom de totes les persones del grup familiar que hi assistiran, a més d’indicar un e-mail i un telèfon de contacte (les places són limitades).