Presentació a Torelló del llibre "La caçadora de masies" | Llibreria Vuk | 6 abrl


Cada casa de pagès té una història carregada de vida i emotivitat en alguns casos i de dramatisme i perspectives de futur incertes i obscures en altres –massa– casos. En aquest llibre, Marta Lloret ha volgut aportar el context històric i personal que hi ha darrere de les quinze cases escollides. 

Són històries mereixedores de ser explicades com a casos paradigmàtics que reflecteixen molt bé quina és la situació actual de les masies catalanes. No pretén ser un manual ni una obra d’història de les masies, sinó una reflexió humil sobre el llegat que hi ha entre els seus murs de pedra, d’on venen, on es troben i com afronten el futur.

Marta Lloret Blackburn (la Garriga, 1982), és una gestora de patrimoni arquitectònic i cultural del món rural, especialment a l'àmbit català. Sota el pseudònim de "La Caçadora de Masies" difon a les xarxes socials els valors de la conservació d'una forma de vida i cultura al voltant de les masies com a representació d'un llegat tradicional a protegir. Des de 2019 és la directora de la Fundació Mas i Terra

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘LA CAÇADORA DE MASIES’

Presentació del llibre a càrrec de l’autora Marta Lloret
Data: Dijous 6 d’abril del 2023, a les 19 h
Lloc: Llibreria Vuk (carrer Sant Feliu, 6, Torelló, Catalunya)