L'Arxiu Municipal de Reus inaugura exposició sobre l'obra de Domènech i Montaner a la comarca


Dimecres, 17 de maig del 2023, a les 19.00 hores, a l’Arxiu Municipal de Reus, s'ha dut a terme una de les activitats planificades en el marc de la celebració de l’Any Domènech i Montaner. 

L’arquitecte reusenc Anton Pàmies ha estat l’encarregat de pronunciar la conferència “Els projectes de Domènech i Montaner a Reus i a la comarca”. Pàmies també és el comissari de l’exposició que s’ha inaugurat al vestíbul de l’Arxiu el mateix dia, on es fa un recorregut per les principals obres de l’arquitecte a la ciutat com són la Casa Gasull, la Casa Rull, la Casa Navàs, Magatzems Llopis o l’Institut Pere Mata. També s’esmenten algunes de les construccions de la seva autoria a la comarca.

L’exposició s’acompanya d’una mostra documental on s’hi podran observar els expedients originals amb els plànols de les obres que Domènech I Montaner va fer a Reus. L’acte, organitzat per l’Arxiu Municipal de Reus i l’Arxiu Comarcal del Baix Camp, va tenir lloc a les mateixes instal·lacions de l’Arxiu (c. Sant Antoni M. Claret, 3).