Presentació del llibre "El Delta de l’Ebre i els seus costums" a Amposta | 10 març


Conferència presentació del llibre "El Delta de l’Ebre i els seus costums", d’Antoni Limbos del Pino". La xerrada anirà a càrrec de M. Carme Queralt Tomás, tècnica del Museu de les Terres de l’Ebre. 

Es tracta d’una monografia escrita en primera persona, que recull la memòria de l’autor en relació a algunes de les seves vivències personals, o explicades pels seus familiars més immediats, membres d’una família ampostina de pagesos de l’arrossar, entorn de la vida popular al Delta de l’Ebre, al llarg del segle XX. El conreu de l’arròs al Delta de l’Ebre és un dels elements patrimonials que formen part de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l’Ebre (IPCITE).

En el marc del programa Cultura Viva 2023 organitzat pel Museu de les Terres de l’Ebre, com a Antena de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI) de la Generalitat de Catalunya. 

Dia: 10/3/2023 a les 19h.
Lloc: Biblioteca Sebastià Juan Arbó, Amposta (Montsià, Catalunya).

Organitza: Museu de les Terres de l’Ebre, Departament de Cultura, Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i Ajuntament d’Amposta.

[Fotografia: imatge d'Amposta a principis del segle XX.]